Obama, 'Evde 3 inatçı kadınla yaşıyorum'

Obama, 'Evde 3 inatçı kadınla yaşıyorum'

YAŞAM Haberleri

Eşi first lady Michelle Obama ile iki kızına atıfta bulunan Başkan Obama, 'Bazen bana karşı üçü bir olup harekete geçiyorlar' dedi.

People dergisine röportaj veren ABD Başkanı Barack Obama, aile içerisinde yaşadığı 'ufak tefek' zorluklara temas ederek, "Evde zor şartlar altındayım" esprisini yaptı. Eşi first lady Michelle Obama ve kızları Sasha ile Malia'ya atıfta bulunan ABD Başkanı, "Evde inatçı, güçlü ve uzun boylu üç kadınla birlikte yaşıyorum. Hepsi ile birden baş etmek kolay olmuyor. Her istediğinizi de yapamıyorsunuz. Benimle eğlenmek için birlikte hareket ediyorlar. Bir araya gelirlerse, kulaklarımla ya da çok gürültülü olmamla veya nasıl giyindiğimle bile eğlenebiliyorlar" dedi. Michelle Obama da, kızlarının kendilerine bazen "öğretmenlik" yaptığını belirterek, "Barack'la bana sürekli Vine ve Instagram gibi sosyal medya uygulamalarının nasıl kullanılacağı hakkında bilgi ve tavsiyeler veriyorlar. Onlardan çok şey öğreniyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...