Nişanlı genç kas yaparken can verdi

Nişanlı genç kas yaparken can verdi

YAŞAM Haberleri

Spor salonundaki koşu bandında fenalaşıp can veren Çağlar Çam'ın (29) ölüm sebebi belli oldu: Kas geliştirici, yağ yakıcı ilaçlar...

İzmir'in Bornova ilçesinde spor salonunda fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Çağlar Çam'ın (29) otopsi raporunda, kas yapması ve yağ yakması için aldığı ilaçlar sebebiyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda, ölen Çam'ın vücudundan alınan parçalar üzerindeki otopsi incelemesi olaydan yaklaşık bir ay sonra sonuçlandı. Koşu bandında rahatsızlanan Çağlar Çam'ın kalbinde ve akciğerinde aşırı kanama belirlendiği, "kişinin kas yapması ve yağ yakması için aldığı ilaçlar"ın yol açtığı kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Çam'ın kanında ayrıca, doping etkisi meydana getiren madde bulunduğu da öğrenildi. Baba Latif Çam, ayrıntılı otopsi raporunun çıkmasının ardından yaptığı açıklamada, oğlunun kalp krizi geçirmesine sebep olan bu ilaçları üreten ve dağıtan firmalardan davacı olacaklarını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...