Nejat İşler: Benimle gelecek yok mu? İşte son durumu

Nejat İşler: Benimle gelecek yok mu? İşte son durumu

YAŞAM Haberleri

Yoğun bakımdaki oyuncu Facebook'ta, "Yalnız gidemezsin, diyen birini istiyorum" diye yazmış.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki Acıbadem Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde, solunum cihazına bağlı olarak tedavisi süren ünlü oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Acıbadem Hastanesi Başhekimi Aydın Aksoy, "İşler'de şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve septik şok tablosu belirlendiği söyledi. Bu arada, arkadaşları sosyal medyada, "Haydi Nejat, iyi direnİŞLER" başlıklı mesajlar paylaştı. Öte yandan, İşler'in hastaneye yatmadan önce Facebook'taki sayfasında, "Ben gidiyorum dediğimde 'gitme' diyen birini değil, 'ben de geliyorum, yalnız gidemezsin' diyen birini istiyorum" diye yazdığı görüldü.

Nejat İşler'in son durumu
Yoğun bakımda tedavisi devam eden Nejat İşler'in sanatçı arkadaşı Dost Elver, Twitter hesabından ünlü oyuncunun kan değerlerinin normale dönmeye başladığı müjdesini verdi. Ayşe Özyılmazel ve Derya Şensoy da İşler'i ziyaret edenler arasındaydı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi veren ünlü sanatçı Nejat İşler'in tansiyonu ve kan değerlerinin normale dönmeye başladığı ve kortizon tedavisine başlandığı öğrenildi.
'KAN DEĞERLERİ NORMALE DÖNMEYE BAŞLADI'
Bu sabah saatlerinde İstanbul'dan Bodrum'a gelen İşler'in sanatçı arkadaşlarından Dost Elver, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Nejat hayata tutunmak için tüm mücadelesini ve inatçı tavrını sergiliyor. Kan değerleri normale dönmeye başladı. Dualarımız Nejat ile" mesajını yayınladı. İşler'in sağlık durumu ile ilgili bilgi almak için sanatçı dostlarından Ceyda Düvenci, Yönetmen Murat Şeker ve Şevval Sam'ın da hastaneye geldiği görüldü. Yönetmen Murat Şeker hastaneden çıkarken "Elimizden gelen bir şey yok, dua edeceğiz ama yine de duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında bilgi almak istedik, inşallah iyi olacak" dedi. nbsp;Ceyda Düvenci, ise nbsp;"Nejat için dualarımızı eksik etmeyelim" diye konuştu. (AJANSLAR)



nbsp;Nejat İşler: Benimle gelecek yok mu? İşte son durumu



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...