Nazlı Çelik tecavüz zanlısına tepki gösterdi

Nazlı Çelik tecavüz zanlısına tepki gösterdi

YAŞAM Haberleri

Mersin'de tecavüz zanlısının soru soran gazetecilere pişkin pişkin "Sana ne lan" diye tepki göstermesine Star TV spikeri Nazlı Çelik tepki gösterdi.

Mersin'de, 13 yaşındaki erkek çocuğunu kaçırarak bir portakal bahçesinde taciz etmeye çalışan zanlı, polisin yoğun çalışması sonucu yakalandı. Zanlının, geçen ay yine bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği ortaya çıktı. Yoğun güvenlik önlemleri altında emniyet müdürlüğüne getirilen şüpheli, gazetecilerin, 'Erkek çocuğunu neden kaçırdın?' sorusuna, "Sana ne lan" diye yanıt verdi. Ruhsatsız silah bulundurmak suçundan sabıkası bulunan zanlının, emniyetteki ifadesinde, suçunu itiraf ettiği öğrenildi.
nbsp;
NAZLI ÇELİK TEPKİ GÖSTERDİ: GERİSİNİ BU EKRANDAN SÖYLEYEMEYECEĞİM
nbsp;
Star TV Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, bu haberi sunduktan sonra tepki göstererek, "Yasalar nezninde o hala bir zanlı. Bu yüzden suçlu muamelesi yapmak yanlış olur ve bundan dolayı yüzünü kapatarak verdik. Fakat ne var ki sorulara pişkin pişkin 'sana ne lan' diye verdiği yanıta bakılacak olursa, adalet terazisinde iki kefesinden birinde sıkıntı olduğu anlaşılıyor. Hele ki böyle korkunç ve tekrar eden bir suçlama karşısında. Gerisini bu ekrandan söyleyemiyeceğim." dedi.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...