Nargileye sigara ayarı!

Nargileye sigara ayarı!

YAŞAM Haberleri

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Tütünle ilgili bütün yasaklar nargile için de geçerli olacak. Bu konudaki mücadelemiz kararlılıkla sürecek" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, nargilenin en az sigara kadar zararlı olduğunu, kanser ve kalp-damar hastalıklarına yol açtığını söyledi. Bir nargilenin en az 50 sigaraya bedel olduğunu belirten Müezzinoğlu, "Nargile ile mücadele kararlılıkla devam edecek. Kesinlikle tütünle ilgili bütün yasaklar nargile için de geçerli olacak" dedi. Müezzinoğlu, tütünle mücadele sonrasında yeni kuşakların sigaraya karşı tepkili olduğunu, aynı tepkinin nargile için de geçerli olabilmesi için toplumsal bilincin artırılmasının önemine dikkat çekti. Mücadele kapsamında hiçbir şeyden kaçınmayacaklarını dile getiren Müezzinoğlu, gerektiğinde her türlü yasal düzenlemeye hazır olduklarını vurguladı. ANKARA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...