Muzaffer Külcü'nün beraati istendi

Muzaffer Külcü'nün beraati istendi

YAŞAM Haberleri

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü hakkında "irtikap ve ihaleye fesat karıştırma" iddiasıyla açılan davada, savcı mütalaasını verdi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün de aralarında bulunduğu 1 belediye başkan yardımcısı, 2 belediye meclis üyesi ve 5 belediye çalışanı hakkında "irtikap ve ihaleye fesat karıştırma" iddiasıyla açılan davada, savcı mütalaasını verdi.
Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya sanık ve mağdur avukatları katıldı. Duruşmada Cumhuriyet Savcısı Osman Göl, mütalaasını vererek, haklarında "irtikap ve ihaleye fesat karıştırma" iddiasıyla dava açılan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Z., belediye meclis üyeleri Ahmet Ö. ve Abdulaziz L., ihale komisyonu üyeleri Ömer M., Köksal Ç., Eşref B., Mikdat Y. ve Leyla S.'nin üzerine atılı suçların işlendiğine dair yeterli delil olmadığını belirterek, tüm sanıkların ayrı ayrı beraatını istedi. Cumhuriyet savcısı ayrıca, mahkemeye sunulan ses kayıtlarının da hukuk dışı yollardan elde edildiğini belirterek davanın tamamlanmasının ardından imha edilmesini talep etti.
Mütalaanın okunmasının ardından, mağdur avukatları mütalaaya karşı beyanda bulunmak için süre istedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 20 Eylül 2013 tarihine erteledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...