Müthiş fotoğraflarla gökyüzünden Türkiye

Müthiş fotoğraflarla gökyüzünden Türkiye

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin dört bir yanını havadan fotoğraflayan Hatice Nur Gündoğdu'nun ''Gkyüzünden Türkiye'' sergisi yeniden sanatseverlerle buluştu.

Büyük beğeni toplayan ve ilgi çeken 'Gökyüzünden Türkiye' sergisi, Küçükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğinde kapsamı genişletilerek Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde tekrar kapılarını açtı. Sergide, hobi olarak başladığı fotoğrafçılığı profesyonelliğe taşıyan Türkiye'nin ilk gyrocopter pilotu Hatice Nur Gündoğdu'nun birbirinden güzel Türkiye fotoğrafları yer alıyor. nbsp;


GELİR DİYABET KÖYÜNE BAĞIŞLANACAK nbsp;
Ege'nin, İç Anadolu'nun, Akdeniz'in, Doğu'nun kısacası Türkiye'nin her bir güzelliğinin fotoğraf kareleriyle anlattığı sergide elde edilen gelir, Haziran ayında Şile'de kurulacak olan Diyabet Köyü'ne bağışlanacak. Sergi 10 Mart tarihine kadar SKSM'de ziyaret edilebilir. nbsp;
Müthiş fotoğraflarla gökyüzünden Türkiye



Hatice Nur Gündoğdu Kimdir? nbsp;
Çanakkale'de ailesiyle yaşayan Hatice Nur Gündoğdu, 2003'te üniversite sınavını kazandıktan sonra psikoloji eğitimi almak üzere İstanbul'a gelir. Eğitim, konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Atatürk Havalimanı'nda çalışmaya başlar. Burada bir buçuk yıl çalışan Gündoğdu, özel havayollarında da görev alır. Kabin memuru olarak çalışırken bir yandan da havayolu şirketinde pilot olabilmek için araştırma yapan Gündoğdu, sportif havacılık da denilen genel havacılıkla ilgilenir. Bu sırada profesyonel gyrocopter eğitmeni Pilot Hakan Çetinkaya ile tanışan Gündoğdu, 2012'de eğitimlere ve hobi olarak uçuşlara başlar. Eğitimini tamamlayarak Türkiye'de gyrocopter lisansı alan ilk kadın pilot olmayı başarırken, uçuşlarda çektiği fotoğrafları da, sergi açarak değerlendirir.
Müthiş fotoğraflarla gökyüzünden Türkiye

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...