Mustafa Latif Topbaş: Villa iddiaları doğru degil

Mustafa Latif Topbaş: Villa iddiaları doğru degil

YAŞAM Haberleri

'Erdoğan ile 35 yıllık dostluğum var. Başbakan olduktan sonra Zeytineli'nde sadece 3 defa misafirim oldular. Villa iddiaları doğru degil'

25 Aralık soruşturmasında adı geçen iş adamı Mustafa Latif Topbaş, kamuoyunda yer alan iddialara ilişkin açıklama yaptı. Topbaş, şunları söyledi: "Sayın Başbakan ile 35 yıl öncesine kadar giden dostluğum var. Kendileri ile siyasi hayatından önce de ailece dosttuk. Ancak Başbakan olduktan sonra yoğun çalışma temposu sebebiyle Zeytineli'nde sadece 3 defa misafirim oldular. Bazı medya organlarında Zeytineli köyündeki arazimizde Sayın Başbakanın da villaları olduğuna ilişkin haberler, açık bir yanılgıyı ve üzülerek ifade etmeliyim ki bir yalanı ifade etmektedir. Söz konusu arazi 34 yıl önce 7 arkadaşımla birlikte satın alınmıştır. Aynı yıl başladığımız inşaatlar, kendimiz, çocuklarımız ve çalışanlarımız için yaptırdığımız, her biri 80 metrekareyi geçmeyen 20-22 yazlık ev, cami ve hayvan barınaklarından oluşmaktadır. 30 yıl evvel yapılan bir evin restorasyonu sırasında misafirlerimin isteklerini öğrenme inceliğimin farklı yorumlanmasından duyduğum üzüntüyü de ayrıca belirtmek isterim."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...