Murat Dalkılıç’ı bekleyen gençlere Binali Yıldırım türkü söyledi, o anlar gündem oldu

Düzenleyen:
Murat Dalkılıç’ı bekleyen gençlere Binali Yıldırım türkü söyledi, o anlar gündem oldu

YAŞAM Haberleri

Erzincan’da düzenlenen bir etkinlikte şarkıcı Murat Dalkılıç gecikince AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım sahneye çıktı. Yıldırım, Dalkılıç konseri öncesinde çıktığı sahnede seyirciye türkü söyledi.

Erzincan’da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konser öncesi sahneye çıkan Binali Yıldırım, "Erzincan'a girdim ne güzel bağlar" ile “Uzun ince bir yoldayım” türkülerini seslendirdi

SEYİRCİDEN "BİR DAHA" TEZAHÜRATI

Seyircilerin "Bir daha, bir daha" diye ısrarının ardından Yıldırım, "Gençler siz sanatçıyı karıştırdınız, sanatçı geliyor." şeklinde karşılık verdi.

Daha sonra seyirciyle "Uzun ince bir yoldayım" türküsünü söyleyen Yıldırım'a Erzincan Valisi Mehmet Makas da el işlemesi bakır kupa hediye etti.

EĞLENCEYE DOYURAN GECE

Yıldırım, bakır kupayı havaya kaldırıp sahnenin karşısında duran gençlere verdi. Havai fişek gösterisi sonrası sahneye çıkan Abdullah Çiçek de kız arkadaşı Cansel Akpınar'a, evlilik teklifinde bulundu. "Evet" cevabını alan genç, AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'dan nikah şahidi olma sözü aldı.

Konser, Murat Dalkılıç'ın konseriyle devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserde Erzincanlılar eğlenceye doydu.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...