Motokuryelerden sipariş vurgunu: 1,5 milyon TL’yi cebe attılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Motokuryelerden sipariş vurgunu: 1,5 milyon TL’yi cebe attılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya’da restoran sahibi Yunus Emrah Turhan’ın, arkadaşından gelen mesajla dünyası başına yıkıldı. 1 yıldır yanında çalışan kuryeleri tarafından yaklaşık 1 buçuk milyon lira dolandırılan Turhan, 6 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sakarya Akyazı ilçesi Ömercikler Mahallesi'nde et restoranı işleten Yunus Emrah Turhan, fırın ve paket servisinde çalıştırdığı altı kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Turhan, çalışanların, telefonlarına indirdikleri uygulama sayesinde pos cihazından çektikleri paraları kendi hesaplarına aktardıklarını ve verilen siparişi iptal ettiklerini söyledi. Bu yöntemle bir yılda 1,5 milyon TL'lik zarara uğratıldığını belirtti. Personelin suçunu itiraf etmesine rağmen savcılık tarafından serbest bırakıldığını aktaran Turhan "Kardeşimiz, çocuğumuz gibi gördüğümüz insanlar bize bunu yaptı. Bu şekilde dört beş aydır dışarıda gezmeleri, gerçekten insanın canını acıtıyor" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...