Mohikan saçlı kız kuş diye vuruldu

- Güncelleme:
Mohikan saçlı kız kuş diye vuruldu

Yaşam Haberleri

ABD'de bir adam, saçları "Mohawk" tarzı kesilmiş bir kızı kuş sandı ve ateş etti. Kızı yaralayan adam 5 yıl hapis cezası aldı.

ABD'nin Colorado eyaletinde Derrill Rockwell (49), 5 Ekim'de 23 yaşındaki bir kadını kafasından vurmak suçundan tutuklanmıştı. Daily Sentinel gazetesinin haberine göre dava önceki gün sonuçlandı. Rockwell, evine yaklaşık 30 metre mesafede bir tepenin üstünde kuşa benzer bir şey gördüğünü, bunu kedilerine saldırabilecek bir kümes hayvanı sanıp tüfeğiyle ateş ettiğini söyledi. "Kuşun" uçmayıp iniltiler gelmesi üzerine gerçeği anladığını söyleyen Rockwell, 5 yıl hapis cezası aldı. Alkol etkisiyle tepede uyuyakaldığı sanılan kadın başından yaralanmıştı. nbsp;"Mohikan" olarak da bilinen ve adını bir Kızılderili kabilesinden alan "Mohawk" saç tarzı, punk kültürüyle özdeşleşse de, son dönemde Rihanna ve Beckham gibi ünlülerle popülerleşti. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...