Modada 15 Temmuz esintisi

Düzenleyen:
Modada 15 Temmuz esintisi

YAŞAM Haberleri

Türkiye’nin, dünya tarihinde bir ilke imza atarak darbe girişimini bütün milletin birlikte püskürtmesini, modacılar da modellerine işledi.

2017 modasını yeni modellerle tüketicinin beğenisine sunan Marka ve Stil Danışmanı Burçak Ilıman, hazırladığı defilede yer verdiği ve 15 Temmuz darbe girişimini vurgulayan özel kıyafetlerle modaseverlerden tam not aldı. 25 yıldır bu alanda faaliyet gösteren ve global marka olma yolunda gayret gösteren Ilıman’ın Miss Ayshe by Burçak Ilıman imzalı kıyafet tasarımları 80 parçadan oluşuyor. Hem günlük hem de özel günler için hazırlanan kıyafetler, tunik, pantolon, elbise ceket ve sade şallardan oluşuyor. Kadınları şıklık uğruna rahat edemedikleri kıyafetler giymekten vazgeçirecek modeller tasarladığını söyleyen Burçak Ilıman, kadın ve güç temalarını kullandığını ifade ediyor.

İşte gelecek yılın renkleri

Bu yıl, koyu lacivert ile canlı kobalt mavisi arasındaki serin mavinin tonları kıyafetlerde sıkça karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra bronz kırmızı, sıcak boz kahverengi, baharatlı hardal, hâki ve zeytin yeşili, turuncu, mercan, fuşya ve pembe ile metalik renkler de trendler arasında olacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...