Minik siyasetçiden, büyük vaat! Sınıf başkanı seçildi, valiyi okula getirdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Erzincan Yalnızbağ İbni Sina İlkokulu öğrencilerinden Mehmet Efe Mutlu, sınıf başkanı seçilmesi halinde Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'yu okula getirteceğini söyledi. Başkanlığı kazanan küçük öğrenci, arkadaşlarına verdiği vaadi yerine getirdi.

Erzincan Yalnızbağ İbni Sina İlkokulu'nda okuyan Mehmet Efe Mutlu, sınıf başkanlığına aday oldu. Mutlu, arkadaşlarına "Eğer seçilirsem Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'yu okulumuza getireceğim" vaadinde bulundu.

Minik siyasetçiden, büyük vaat! Sınıf başkanı seçildi, valiyi okula getirdi

VALİ, OKULA GELDİ

Minik öğrenci, bu sözlerinin ardından sınıf başkanı seçildi. Ardından da ilk iş olarak valiyi okula getirdi. Davete icabet eden Hamza Aydoğdu, öğrencilerle sohbet ederek başarılar diledi.

Minik siyasetçiden, büyük vaat! Sınıf başkanı seçildi, valiyi okula getirdi

'MUTLU', GURURLU

Sözünü tutmanın gururunu yaşayan Mehmet Efe Mutlu "Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde düzenlenen bir etkinlikte Vali Hamza Aydoğdu’ya ulaştım. Ona vaadimden bahsettim. Beni kırmadı ve seçimi kazandıktan sonra geleceğini söyledi" dedi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...