Milupa ilk1000adim.com Sitesini Yayına Aldı

Milupa ilk1000adim.com Sitesini Yayına Aldı
YAŞAM Haberleri

Bebeklerin beslenmesinde, hayati öneme sahip ürünleriyle tanınan Milupa ilk1000adim.com sitesini yayına aldı

Bebeklerin beslenmesinde, hayati öneme sahip ürünleriyle tanınan Milupa, ilk1000adim.com adresi ile tüm yeni annelerin dikkatini çekecek bir site ile yayında. Hamilelik haberinin alındığı andan, bebeğin 2. Doğum gününe kadar geçecek süre içerisinde, ihtiyaç duyulabilecek tüm bilgiler, bu sitede. nbsp;

Detaylı Sınıflandırılmış Bilgiler

- Hamileyim, 0-6 Ay, 6-12 Ay, 12-24 Ay şeklinde sınıflandırılmış olan bilgiler, kolay ulaşımı sağlayan ara yüz sayesinde, her an ulaşılabilir bir ansiklopedi görevini yerine getiriyor. Uzman doktorların bilgileri ile desteklenen site, en güvenilir ve doğrulu ispatlanmış bilgilerin toplamından oluşuyor.

- Oldukça zorlu ve yorucu geçecek olan bu süreçte, had safhada yorgun olacağı tahmin edilen annelerin, siteyi dolaşırken gözlerinin yorulmaması amacıyla, tüm site pastel renkler ve büyük simgelerle hazırlanmış.

- Anne sütünün önemini de dikkat çeken site, çok kolay ve eğlenceli bir şekilde üye olunduktan sonra, kampanya haberleri de veriyor. Üyelik şartı aranmamasına rağmen, kısa bir zaman ayrılarak gerçekleştirilecek üyelik, bebeğinize ait bilgileri de içerdiğinden, alacağınız bilgilerin kişiselleştirilmesi için kullanılmakta.

- Anneleri olduğu kadar, babaları da bekleyen site; Uzmanlar, Ürünler, Tarifler, Beslenme Günlüğü gibi isimlerle, kategorize edilmiş bilgilerle, hayatın kalitesini arttırmak, bebek bakımını doğru şekilde yapmak için incelenmeli.

Kolay Takibi Sağlayan Gelişim Takvimi
Sitenin üst kısmında yer alan hareketli bant, bebeklerin ay ay gelişimi gösteren sayfalara, çok kolay bir şekilde ulaşılmasını sağlıyor. 1 aylıktan 24 aylığa kadar, bir bebeğin tüm dönemini adım adım gösteren sayfalar, annelerin, bebeklerinin gelişimini sağlıklı izlemesini amaçlıyor. Sitenin sağ kısmında ise, Uzmanlarımıza Danışın bölümü ile anne babaların akıllarına takılan, bebekle ilgili tüm soruların cevapları bulunabiliyor.

Birbirinden Lezzetli Mama Tarifleri
Anne sütünün gerekliliğini, ısrarla vurgulayan site, katı besinlere geçişi kolaylaştıracak, katı besinlerle birlikte tüketilmeye devam edecek destek ürünlerinin de yer aldığı tariflerle, besleyici ve lezzetli bebek yiyecekleri hazırlamanın yollarını gösteriyor. Tariflerde yer alan besin değerleri ayrıntısı ile bebeklerin ünlük ihtiyaçları kadar vitamin ve mineral alındığından emin olunabilir.

Milupa; her zaman olduğu gibi, sosyal sorumluluğunun son derece farkında olan yapısı ile benzerlerinden hemen ayırt edilen, kaliteli ve son derece gerekli bilgilerle donatılmış sitesini yayına aldı.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...