Millî atlete 'tapu' şoku

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Millî atlete  'tapu' şoku

YAŞAM Haberleri  /  İHA

Millî atlet Süreyya Ayhan Kop, 2002'deki Avrupa şampiyonluğu sonrası Gaziantep’te hediye edilen evinin tapusunu, müteahhidin iflasının ardından bir türlü alamıyor.

Meriç Apartmanı inşaası, 1995'te müteahhit Nail U’nun iflas edip kaçması üzerine yarım kaldı. Arazinin tapusu üzerinde olan Ş.M. ile anlaşan kat sahipleri, beş sene sonra inşaatı kendileri tamamladı. Ancak 11 yıl süren anlaşmazlıklar sebebiyle tapuyu alamadı. Ş.M, arsanın bir kısmının tapusunu 2011’de C.Ç’ye devretti. İddiaya göre; C.Ç. 11 ailenin ev ve dükkânına zorla el koydu. Tanımadığı kişilerin kapı ve kilidini kırdığı evine yerleştiğini söyleyen millî atletle birlikte 11 mağdur daha, Gaziantep 7. Asliye Hukuk Mahkemesinde C.Ç. ve Ş.M’ye karşı açtıkları tapu iptali ve tescil davasının sonuçlanmasını bekliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...