Metrobüste taciz: Kadının fotoğrafını çekti, fark edilince 'sileceğim' dedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Metrobüste taciz: Kadının fotoğrafını çekti, fark edilince 'sileceğim' dedi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da metrobüste bulunan bir kişi, iddiaya göre bir kadının fotoğraflarını çekti. Yolcuların kendisinden şüphelenmesi üzerine "Tamam, sileceğim" diyen şahıs, yakayı ele verdi. Şüpheli, bekçiler tarafından gözaltına alındı.

İstanbul'da dün akşam saat 22.00 civarında Beylikdüzü-Avcılar istikametinde ilerleyen metrobüste bir kişi, iddiaya göre Avcılar Cihangir Mahallesi durağına geldiği sırada yanında oturan kadının gizlice fotoğraflarını çekmeye başladı. Durumu fark eden bir başka yolcu, adama bağırarak tepki gösterdi.

"UTANMIYOR MUSUN?"

Fotoğrafı çekilen kadının, adamın üzerine yürümesiyle bir anda metrobüs karıştı. Diğer yolcular da olaya dahil olarak şüpheliye tepki gösterdiler. Olaya maruz kalan kadının, "Milletin bacaklarını çekmeye utanmıyor musun?" sözleri üzerine şüphelinin "Tamam sileceğim" demesi pes dedirtti.

İhbar üzerine olay yerine gece bekçileri gelerek şüpheliyi gözaltına aldılar. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...