Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor (27 Temmuz il il hava durumu)

Düzenleyen:
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor (27 Temmuz il il hava durumu)

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'nin İstanbul için 12.00-18.00 saatleri aralığında kuvvetli yağış açıklamasının ardından uzmanlardan gelen dolu uyarısı ile İstanbullular alarm geçti. Son dakika uyarısına göre, 15.00-17.00 arasında ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji'nin son dakika hava durumu uyarısına göre İstanbul'da kuvvetli yağmur bekleniyor. İstanbul, günlerdir yerel olarak sağanak yağışlı ve gök gürültülü bir havaya teslim oldu. Meteorolojinin son verilerine göre İstanbulluları bugün de yağışlı bir hava bekliyor. İşte 27 Temmuz İstanbul hava durumu...

Meteoroloji’den yeni uyarı! 15.00 ile 17.00 arasına dikkat…

Meteoroloji’den İstanbul için son dakika uyarısı geldi. Saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasından gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Uyarıda, su baskınlarına karşı dikkatli olunması istenirken ufak çaplı dolu riskinin de olduğu belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre önümüzdeki iki saatlik periyotta 15:00 ila 17:00 saatleri arasında İstanbul Avrupa Yakasında görülecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (10-30 kg/ m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek su baskını, yıldırım, ufak çaplı dolu yağışı riski, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Tahminlere göre bugün 12.00-18.00 saatlerinde İstanbul'da sağanak yağışlı ve gök gürültülü bir hava hakim  olacak.

18.00 sonrasında ise sağanak yağışın etkisini yitireceği ve çok bulutlu bir havanın görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor (27 Temmuz il il hava durumu)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...