Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Akdeniz bölgesinde iç kesimlerde don ve buzlanma, denizlerde ise fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgede hava parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sahil kesim yer yer yağmur ve sağanak, iç kesimler ise kar yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı gece sahilde 1 ile 3, iç kesimlerde ise 4 ile 6 derece azalacak. Rüzgar ise kuzey yönlerden orta, akşam saatlerinden itibaren kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde esecek. Denizlerde akşam saatlerinden itibaren kuzey yönlerden kuvvetli ve tam fırtına bekleniyor. Gece saatlerinde sahil kesimin hafif yükseklerinde yer yer orta, iç kesimlerde ise orta ve yer yer kuvvetli don ve buzlanma görülebilecek. En yüksek hava sıcaklığı Antalya'da 14, Muğla'da 9, Burdur'da 6, Isparta'da 5 derece olacak. Isparta ve Burdur'da öğle saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.
İstanbul: Çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı, akşam saatlerinden itibaren il geneli yoğun kar yağışlı 6 nbsp;
İzmir: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı 8 nbsp;
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 12 nbsp;
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri karla karışık yağmurlu 14 nbsp;
Samsun: Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmur, gece saatlerinden itibaren yoğun kar yağışlı 8 nbsp;
Trabzon: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı kesimlerinde kuvvetli olmak üzere yağmur, iç ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 10 nbsp;
Erzurum: Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı -4 nbsp;
Diyarbakır: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4 nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...