Meteoroloji'den bir kar uyarısı daha geldi! 4 gün sürecek

Düzenleyen:
Meteoroloji'den bir kar uyarısı daha geldi! 4 gün sürecek

YAŞAM Haberleri

Türkiye'yi 4 gündür Aybar kar fırtınasının etkisi altındaydı. Yağışlar azaldı. Havaların ısınması beklenirken meteoroloji uzmanı Türkiye'ye yeni bir soğuk hava dalgasının gelebileceğini ve 4 gün sürebileceğini söyledi.

İstanbul'da perşembeden bu yana etkili olan kar, bugün itibariyle etkisini kaybetti. Ancak yağış, bazı ilçelerde tekrar başladı. Lapa lapa yağan kar, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlere göre hava sıcaklıkları, ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek.

BUGÜNE DİKKAT!

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de Türkiye'nin yeni bir soğuk hava dalgası etkisi altına girebileceğini söyledi. Şen, şu tahminlerde bulundu: Bugün Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde kar yağışı var. İstanbul'da sıcaklık 4 derece. Çarşamba akşamı yağmur yağabilir. Sıcaklıklar perşembe 8 dereceye yükselebilri ancak cuma tekrar düşebilir. Perşembe akşamı Marmara’ya yağmur, Anadolu’da da kar bekleniyor. Cuma cumartesi İstanbul dahil Marmara'da karla karışık yağmur ve kar ihtimali var.



 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...