Meteoroloji uzmanı uyardı: Sıcaklıklar 15 derece düşecek, hastalanabilirsiniz

Düzenleyen:
Meteoroloji uzmanı uyardı: Sıcaklıklar 15 derece düşecek, hastalanabilirsiniz

YAŞAM Haberleri

Sıcak havalar yeniden etkili olmaya başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sıcaklıkların kısa süreli olacağını söyledi. Havaların 15 derece birden düşeceğini belirten Ökten “Pazar günü hastalanabilirsiniz” şeklinde uyarıda bulundu.

Yaz geri döndü. Bir süredir etkili olan serin havalar yerini sıcaklıklara bıraktı. Güneş yine etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, bugün havanın çok ısınınacağı tahmininde bulundu. Ökten, en sıcak günün cumartesi olabileceğini söyledi. Havaların ne zaman soğuyacayla ilgili de dikkat çekici bir açıkama yaptı. 

GÜNDÜZ TİŞÖRTLE GEZEN AKŞAM EVE HASTA DÖNECEK

Ökten “İstanbul'da pazar günü öğlen 2'den itibaren hava 15 derece birden soğuyacak. Öğlen tişörtle dışarı çıkanlar akşam eve hastalanarak dönebilirler. Karayel de sert esecek. Öğleden sonra kısa süreli yağış geçişi de bekleniyor...” şeklinde tahmin yürüttü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...