Meteoroloji uyardı, il teyakkuza geçti! Araçlara battaniye ve halılı koruma

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji 'sarı' kodla uyardı, vatandaşlar dolu riskine karşı harekete geçti. Sel olayları yüzünden her yağmur yağdığında tedirgin olan Kastamonulular, araçlarının üzerini battaniye, yorgan ve halılar ile örttü.

Son yıllarda sel olayları ile gündeme gelen ve çok sayıda kayıp veren Kastamonu'da vatandaşların tedirginliği sürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 'sarı' kodla uyardığı kentte yaşayanlar, dolu ihtimaline karşı bir dizi önlem aldı.

NE BULURLARSA ARAÇLARIN ÜZERİNE KOYDULAR

Kentte etkili olan sağanak yağış öncesinde dolu ihtimaline karşı vatandaşlar araçlarını battaniye, yorgan ve halılar ile korumaya aldı. Kentte yaklaşık 1 saat devam eden sağanak, hazırlıksız yakalanan vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Meteoroloji uyardı, il teyakkuza geçti! Araçlara battaniye ve halılı koruma

"BİRAZ DAHA TEDİRGİN OLUYORUZ"

Aracını dolu yağışına karşı battaniye ile korumaya çalışan Zeki Yılmaz, "Kastamonu’da bu dönemde sağanak yağışlar sürekli devam ediyor. Daha önce dolu yağışları olduğu için biz de arabalarımızı garajlara çekerek elimizden geldiği kadar korumaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bölgenin sık sık yağış aldığını söyleyen Yılmaz, "Sel olayları da çok olduğu için yağmur her yağdığında biraz daha tedirgin oluyoruz" dedi.

Kentte yağışların 26 Mayıs'a kadar devam etmesi bekleniyor. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Meteoroloji uyardı, il teyakkuza geçti! Araçlara battaniye ve halılı koruma

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...