Mesaj atıp ailesini ölümden kurtardı

Mesaj atıp ailesini ölümden kurtardı
YAŞAM Haberleri

Aksaray'da sobadan sızan gazdan zehirlenen 17 yaşındaki Yağmur Odabaş, komşularına cep telefonundan mesaj atarak annesi ve kardeşlerini kurtardı.

Havaların soğumasıyla birlikte soba faciaları da yaşanmaya başladı. Kayseri'den acı haber gelirken, Aksaray'da 17 yaşındaki Yağmur, komşularına "bizi kurtarın" mesajı atarak ailesini ölümden kurtardı. Dere Mahallesi'nde meydana gelen olayda, anne Ayşe (46) ile çocukları Yağmur (17) ve Muhammet (5) sobadan sızan gazdan zehirlendi. Anne ve çocukları hareket etmekte zorlanırken, Yağmur "Zehirlendik, acil gelin" mesajı atarak komşularından yardım istedi. Hastaneye kaldırılan anne yoğun bakıma alınırken, çocukların durumunun iyi olduğu bildirildi. Konya'nın Karatay ilçesinde ise Muhammed'in (8) ağlama sesine uyanan baba Orhan Tunç (41), zehirlendiklerini fark etti. Eşi Söylemez (39) ile kızı Nisa Nur'u (13) da uyandıran baba, yardım istedi. Hastaneye kaldırılan Tunç ailesi tedavi altına alındı. Kayseri'nin Esentepe Mahallesi'nde ise Ş.T. (64), komşusu Ş.Ç.'nin (63) evine çay içmeye gitti. Ş.T., Ş.Ç. ve 7 yaşındaki O.Ç. bu esnada karbonmonoksit gazından zehirlenerek bayıldı. Eşinin telefon çağrılarına cevap vermemesi üzerine eve giden N.T., 3 kişiyi baygın halde buldu. Olayda, Ş.T. ve O.Ç. hayatını kaybederken, Ş.Ç.'nin ise tedavisi sürüyor. Kırıkkale'de de karbonmonoksit gazından zehirlenen 8 kişi hastanelerde tedavi altına alındı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...