Mersin'de su kesintisi uyarısı! MESKİ açıkladı! | Sular ne zaman gelecek?

Düzenleyen:
Mersin'de su kesintisi uyarısı! MESKİ açıkladı! | Sular ne zaman gelecek?

YAŞAM Haberleri

Mersin'de, merkez Mezitli ilçesinin tamamı ile Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinin bazı mahallelerine yarın saat 12.00'ye kadar su verilemeyeceği bildirildi. İşte Mersin'de su kesintisinin yaşanacağı mahalleler...

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, D1-D2 içme suyu depoları arasındaki borunun yapımı esnasında arıza meydana geldiği belirtildi. 

5 MART PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 12'YE KADAR SU VERİLEMEYECEK
Bağlantı çalışmalarının devam ettiği ifade edilen açıklamada, 5 Mart Pazartesi günü saat 12.00‘ye kadar Mezitli ilçesinin tamamı ile Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinin bazı mahallelerine su verilemeyeceği kaydedildi. 

İŞTE SU KESİNTİSİNİN YAŞANACAĞI MAHALLELER
Açıklamada, su kesintisinin yaşanacağı mahalleler ise şöyle sıralandı; "Alsancak, Sağlık, Demirtaş, Turunçlu, Turgut Türkalp, Osmaniye, Tozkoran Selçuklar, Kurdali, Çavuşlu, Çukurova, Okan Merzeci, Aydınlıkevler, Dumlupınar, Cumhuriyet, Barboros, Akkent, Eğriçam, Güvenevler, Bahçelievler, Hürriyet, Limonluk, 50.Yıl, Menteş, Fuat Morel, Afetevler, Kocavilayet, İhsaniye, Nusratiye, Siteler, Gündoğdu, Hal, Müfide İlhan, Çilek, Özgürlük, Çay, Barış, Turgutreis, Mahmudiye, Bahçe, Mesudiye, Yeni Mah, Üçocak, Güneş, Şevket Sümer ve Karaduvar." 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...