Mersin'de atölye yangınına TOMA'lı müdahale

/ Kaynak: AA
Mersin'de atölye yangınına TOMA'lı müdahale
YAŞAM Haberleri  / AA

Mersin'de bir lastik tamir atölyesinde çıkan yangın, itfaiyenin yanı sıra Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'ndan (TOMA) sıkılan suyla söndürüldü.

nbsp;Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesi Okan Merkezi Bulvarı'ndaki bir lastik tamir atölyesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevler içinde kalan iş yerinde LPG'li bir kamyonetin bulunduğunun öğrenilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans gönderildi. Yangının büyüme ihtimaline karşılık çevre sakinlerinin evleri boşaltılırken, polis de bölgeye çıkan yolları kapattı. İş yerindeki lastiklerin tutuşmasıyla büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin yanı sıra TOMA'lardan sıkılan su ile yaklaşık 2 saatte kontrol altına alındı. Yangında, ölen ya da yaralanan olmazken, hasar meydana geldi. Yangını haber alıp, olay yerine gelen iş yeri sahibi Ali Akın da sinir krizi geçirdi. Akın, yıllarca biriktirdiği emeğin heba olduğunu belirterek, olay yerine geç geldiğini iddia ettiği itfaiye ekiplerine tepki gösterdi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...