Merdivenden düşüp öldü dediler! Gerçek sonradan ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Merdivenden düşüp öldü dediler! Gerçek sonradan ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / AA

Çorum’da gittiği restoranda merdivenden düştüğü iddiasıyla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 44 yaşındaki Recep Başak’ın darp edildiği ortaya çıktı. Olayın perde arakası polisler tarafından ortaya çıkarılırken, Başak’ı darp ettiği belirlenen E.Ç. ve İ.U. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandılar. Olaya karışan E.T. ve M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde gittiği restoranda merdivenden düştüğü iddia edilen Recep Başak, 25 Eylül günü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede ilk müdahalesi yapılan Başak, sağlık durumunun kritik olması nedeniyle ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Başak, buradaki müdahaleye rağmen dün hayatını kaybetti.

Merdivenden düşüp öldü dediler! Gerçek sonradan ortaya çıktı

İNCELEME BAŞLATILDI

Osmancık Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili restoranın işletmeci ve çalışanlarının ifadesine başvurdu. Tanıkların tavırlarından şüphelenen polis ekipleri, Osmancık Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla restoranda olay yeri incelemesi yaptı.

MERDİVENDEN DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER

Cumhuriyet savcısının da katıldığı incelemede elde edilen bulgular ile tanık ifadelerinin çelişmesi üzerine restoranın sahibi E.T, işletmecisi M.A, restoranda çalışan E.Ç. ve olay sırasında restoranda bulunduğu tespit edilen müşteri İ.U. gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinde, Başak'ın alkol aldıktan sonra restoranın yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki merdivenlerinden düşüp yaralandığını ve hastaneye kaldırdıklarını söyledi.

Merdivenden düşüp öldü dediler! Gerçek sonradan ortaya çıktı

DARP EDİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Restoranın saklandığı iddia edilen güvenlik kamerası kayıt cihazı da polis tarafından bulunarak savcılığa teslim edildi. Kayıtlarda yapılan incelemede, Başak'ın darp edildikten sonra merdivenlerden düştüğü tespit edildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Başak'ı darp ettiği belirlenen E.Ç. ve İ.U. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, E.T. ve M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlıların, adliyedeki ifadelerinde Başak'ı darp ettiklerini kabul ettikleri öğrenildi.

Merdivenden düşüp öldü dediler! Gerçek sonradan ortaya çıktı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...