Melih Gökçek, Ankaralılar için 'tatil merkezi' kuruyor

/ Kaynak: İHA
Melih Gökçek, Ankaralılar için 'tatil merkezi' kuruyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akçakoca'da Ankaralı öğrenci, yaşlı ve engellilerin faydalanacağı tatil merkezi kurduklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Karadeniz'in incisi Akçakoca'da, Maden Teknik Arama Dinlenme Tesisi olarak bilinen ancak yerel seçimler öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen turizm tesisinde devam eden inşaatları incelemek için Akçakoca'ya geldi. Akçakoca'da Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret eden Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi'nin bayram sonunda açılacağını belirtti.

Gökçek, kamp alanı olarak iki ayrı yer daha düşündüklerini belirterek, "Akçakoca'daki tesisimizi bayram sonunda açacağız. Ankaralı öğrenciler, yaşlılar ve engellilere bu tesisimizde birer hafta arayla tatil fırsatı sunacağız. Bu alanda Akçakoca'nın ekonomisine de katkı yapmış olacağız. Grup grup Ankara'dan gelecekler. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Akçakoca'ya hayırlı olsun" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...