Mehmetçik ve off-road ekibi mutluluk taşıdı

Düzenleyen:
Mehmetçik ve off-road ekibi mutluluk taşıdı

YAŞAM Haberleri

Erzurum ve Siirt'in Eruh ilçesinde maddi imkânsızlık içinde hayatlarını sürdürmeye çalışan çocukların seslerini Mehmetçik ve Macera Off-Road ekibinin üyeleri duydu.

Adı sürekli terörle anılan Eruh'a bu defa yardım operasyonu düzenleyen Mehmetçik, Yokuşlu köyünde yaşayan miniklere 150 çift ayakkabı dağıttı. Çocukların durumunu sosyal medya üzerinden askerimize duyuran Kadir Özdemir, “Hediyeyi aldıklarında yüzlerindeki o mutluluk dünyalara bedel. Bunun tarifi yok” dedi.

Erzurum'da ise minik eller üşümesin diye yola çıkan Macera Off-Road ekibinin üyeleri, 2 bin 800 rakımdaki köye yoğun kar ve tipi altında sırtlarında çuval çuval kıyafet ve bot yardımı götürdü. Kar ve tipi sebebiyle yolda trafik kazası geçiren ekip yaşanan sıkıntılara rağmen karlı dağları aşıp çocukları yeni bot ve kıyafetlerine kavuşturdu. Pasinler ilçesine bağlı Başören Mahallesi’ndeki ilkokul öğrencileri kara lastikleri çıkarıp botları giymenin mutluluğunu yaşadı.

Yardımseverler kıyafet ve botları dağıttıktan sonra miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...