Malatya'da 40 kilo esrar yakalandı

Malatya'da 40 kilo esrar yakalandı

YAŞAM Haberleri

Malatya'da gerekleştirilen operasyonda kamyon içerisinde sebze kasaları arasında gizlenmiş 40 kilogram 320 gram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Malatya genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde gerçekleştirilen bir operasyonda durdurulan bir araçta arama yapıldı. nbsp;Yapılan aramalarda sebze kasaları arasına gizlenmiş vaziyette toplam 40 kilogram 320 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirirken operasyon da M.Ç. ve M.Y. isimli 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Sorguları tamamlanan şüpheliler "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan adliyeye sevk edilirken M.Y isimli şüpheli serbest kalırken M.Ç. isimli şüpheli ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...