Maç izler gibi patlama izlediler!

/ Kaynak: DHA
Maç izler gibi patlama izlediler!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Anatlay'da bir bankta unutulan bayan çantası paniğe sebep oldu. Polis çantayı fünye ile patlatırken vatandaşların olayı anbean izlemesi dikkat çekti.

Olay dün saat 21.30 sıralarında Kazım Özalp Caddesi'nde meydana geldi. Bir bankta vatandaşlar tarafından fark edilen sahipsiz çanta polise bildirildi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, bomba imha uzmanlarını çağırdı. Özel kıyafetlerini giyerek çantayı kontrol eden bomba imha uzmanı, banktaki çantayı fünye yardımıyla patlatmaya karar verdi. Bu sırada güvenlik şeridinin hemen yanında meraklı gözlerle bekleyenler dikkat çekti. Polisin uyarılarına rağmen olan biteni cep telefonuyla görüntülemeye çalışanlar, etraftan geçenlerinde meraklanmasına neden oldu. Fünye ile patlatılan çantadan kıyafetler çıkarken çevredeki esnaf rahat bir nefes aldı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...