Lüks oteldeki dehşetin perde arkası ortaya çıktı!

Düzenleyen:
Lüks oteldeki dehşetin perde arkası ortaya çıktı!

YAŞAM Haberleri

İstanbul Ortaköy'deki lüks bir otelde kalan 2 çocuk annesi Ebru Cizdam, 7. kattan düşerek öldü. Polis, olayın ardındaki dehşeti çözdü, o anlar kameralara da yansıdı.

Almanya'da yaşayan iki çocuk annesi Ebru Cizdam (41), 3 Mart gecesi İstanbul Beşiktaş'ta konakladığı lüks otelin yedinci katından düşerek hayatını kaybetti. Polis, olay sırasında odada bulunan kadının 26 yıllık dini nikâhlı kocası Özgür Aydoğan'ı (42) gözaltına aldı. İkilinin, bir mekânda alkol aldıkları, burada başlayan kavgalarının otelde de devam ettiği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. İnşaat firması bulunan Cizdam ise memleketi Edirne'de son yolcuğuna kızı İlayda ve oğlu Baran ile yakınları uğurladı. 

Lüks oteldeki dehşetin perde arkası ortaya çıktı!

O GECEYE AİT GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Bu arada, o korkunç geceye ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntüler şöyle: Gurbetçi çift, saat 00:56'da yedinci kata çıkıyor. Kocasıyla tartışan Cizdam odaya girmek istemiyor. Bunun üzerine Aydoğan, karısını sürükleyerek içeri sokmaya çalışıyor. Bir süre sonra eşinin elinden kurtulan kadın, koridorda koşmaya başlıyor. Cebinde bir şey arayan Aydoğan, daha sonra karısının peşinden gidiyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...