Loto milyoneri bütün parayı estetik ameliyata harcamış

Loto milyoneri bütün parayı estetik ameliyata harcamış

YAŞAM Haberleri

İngiltere'nin en genç loto milyoneri Callie Rogers, erken gelen bu zenginliğin kendisini tam 3 defa intihara sürüklediğini de söyledi.

İngiltere'nin en genç loto milyoneri Callie Rogers, erken gelen bu zenginliğin kendisini tam 3 defa intihara sürüklediğini de söyledi. 16 yaşında 1,9 milyon paundluk (yaklaşık 6 milyon TL) lotoyu tutturan İngiltere'nin en genç loto milyoneri Callie Rogers, lotoyu tutturmasının kendisi için tam bir lanet olduğunu söyledi. Rogers, 1,9 milyon paundluk ödülü, estetik ameliyatlar, uyuşturucu ve partilerde harcadığını ve sadece 2 bin paund parası kaldığını itiraf etti. 3 yaşında bir çocuk annesi Rogers, erken gelen bu zenginliğin kendisini tam 3 defa intihara sürüklediğini de söyledi. Daha 16 yaşında İngiltere'nin en büyük lotosunu tutturan Callie Rogers, bunun bir nimet değil, tam tersine bir lanet olduğunu düşünüyor. Rogers, lotoyu tutturunca kariyerinden vazgeçtiğini, çalışmayı bıraktığını ve parasının hepsini partilere, uyuşturucuya, estetik ameliyatlara, tatillere ve akrabalara hediyeler almaya harcadığını, şimdi ise bankada sadece 2 bin paundu kaldığını söyledi. Şu anda 26 yaşına gelen Callie Rogers, tekrar hemşire olmak için eğitim alıyor. Rogers sadece uyuşturucuya 250 bin paund harcamış. Rogers şu anda İngiltere'nin mütevazi mahallelerinde birinde 80 bin paundluk bir dairede 34 yaşında itfaiye işçisi eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla normal bir hayat sürüyor. Rogers, erken gelen zenginliğin kendisini mutsuz ettiğini ve tam 3 defa intihara teşebbüs ettiğini itiraf etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...