L'oreal Professionnel, yeni renk koleksiyonunu tanıttı

/ Kaynak: İHA
L'oreal Professionnel, yeni renk koleksiyonunu tanıttı

YAŞAM Haberleri  / İHA

L'Oréal Professionnel, 2013 – 2014 Sonbahar - Kış sezonunun en hit saç modellerini ortaya koymak için, yeni bir konsept geliştirdi

L'Oréal Professionnel, 2013 – 2014 Sonbahar - Kış sezonunun en hit saç modellerini ortaya koymak için, yeni bir konsept geliştirdi. L'Oréal Professionnel tarafından dünyanın en önemli moda defilelerinden, dünyanın en çok fotoğraflanan ünlülerinden ya da oluşturduğu sokak stiliyle yıldızlaşan kadınlardan ilham alarak bu sezonun 3 farklı ikon stili oluşturuldu. Bu üç stil ikonu, Odile Gilbert and Frédéric Mennetrier'in dokunuşlarıyla yenilendi. nbsp;Metalik çılgınlık geri döndü. Paris cazibesi, Waldmann yeni gümüş sarı saçları ile Odile Gilbert tarafından yeniden oluşturuldu. Anın en trend saç rengi ise kırmızı Altın. INOA'dan sezonun en yeni gölgesi kırmızı altın tonlar ile superstar Charteris saçlarında fark oluşturdu. Odile Gilbert, İngiliz DJ ve moda ikonunun değişimini sonbahar podyumlarında görülen retro dalgaları ekleyerek tamamladı. 2013-2014 Sonbahar/Kış sezonunda, modellerin saçlarının olduğundan daha koyu ve buzlu görünümüne hepimiz şahit olacağız. L'Oréal Professionnel bu görünümü tam anlamıyla bir stil ikonu olan Hemingway ile İkon Stiller Koleksiyonu'nda sunuyor. Aynı zamanda en önemli değerlerinden biri dünyadaki kuaförleri geliştirmek olan L'Oréal Professionnel, yeni koleksiyonuyla birlikte 'Koleksiyon Atölyeleri'ne başlıyor. Son moda trendleri yakından tanıyan, hem saç hem de stil ve moda konusunda uzmanlık kazanan L'Oréal Professionnel kuaförleri, atölye çalışmalarıyla kendi ikonik stillerini oluşturmak isteyen kadınlara stil tavsiyeleri verebilecek. nbsp;THY Skylife Dergisi Stil ve Moda Editörü Ayşe Sönmez 'Moda Atölyesi', Türkiye'de ve yurt dışında opera ve bale dalında atölyeler düzenleyen Derya Ergün 'Makyaj Atölyesi' verecek.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...