Liseli Hatice en son hastaneye gitmişti...

Liseli Hatice en son hastaneye gitmişti...

YAŞAM Haberleri

Pansiyonda kalan Hatice, nöroloji servisinde muayene olduktan sonra akşam saatlerinde kayalıklardan kollarını açarak ölüme atladı

Hakkari'de 16 yaşındaki lise öğrencisi Hatice Timur, önceki akşam girdiği bunalım sonucu Otluca köyü yolu üzerinde bulunan Gopsi mevkiindeki kayalıklardan 150 metrelik uçuruma atladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kız kurtarılamadı. Sümbül Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi olan ve Adile Sultan Kız Pansiyonunda kalan Hatice'nin, son olarak pazartesi günü saat 09.00'da Devlet Hastanesi Nöroloji doktorunu muayene olduğu belirtildi. Hatice'nin iyi bir kişiliğe sahip olduğunu belirten arkadaşları, intihar etmesine neden olabilecek bir sebebin bulmadığını söyleyerek olayın araştırılmasını istedi. Genç kızın Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Mezra köyünde ikamet eden ailesine durumun bildirilmesi üzerine, baba Selim Timur ve aile fertleri akşam saatlerinde Hakkari'ye geldi. Genç kızın cenazesi hastaneden alınırken yakınları ve okul arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Hatice'nin okuduğu Sümbül Anadolu Lisesi önünde geniş güvenlik tedbirlerinin alındığı gözlendi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...