Liseli genç 100 liralık iddia için canından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Liseli genç 100 liralık iddia için canından oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çanakkale’de arkadaşlarıyla 100 lirasına iddiaya giren 16 yaşındaki liseli genç kordondan iskeleye yüzeceğini söyleyerek denize atladı. Bir süre sonra gözden kaybolan genç ekipler tarafından sudan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla muhabbet eden lise 11’inci sınıf öğrencisi Samet Umut Öner, kordondan iskeleye yüzeceğini öne sürerek 100 lira parasına iddiaya girdi.

DÜŞÜNMEDEN BUZ GİBİ DENİZE ATLADI

Daha sonra su sıcaklığının 5,8 derece olduğu denize atlayan Öner, bir süre sonra gözden kaybolunca çevrede bulunan 2 kişi denize atlayarak Öner’i aramaya başladı.


Liseli genç 100 liralık iddia için canından oldu

Öner bulunamayınca bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri ve deniz polisi dalgıçları geldi. Ekipler, yaptıkları araştırma sonrasında Samet Umur Öner’i denizin dibinden yaklaşık 20 dakika sonra çıkardı.

HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansa alınan ve kalp masajı yapılarak Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesine kaldırılan talihsiz genç, sabaha karşı hayatını kaybetti.

Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...