Lice'deki çatışmalarda yaralanan bir kişi yoğun bakımda

/ Kaynak: AA
Lice'deki çatışmalarda yaralanan bir kişi yoğun bakımda

YAŞAM Haberleri  / AA

Diyarbakır-Bingöl karayolunun güvenliğini sağlayan jandarma ekiplerine yönelik gerçekleştirilen silahlı sadırı sonucu yaralanan bir kişi yoğun bakımda

Lice ilçesinde güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıya karşılık verilmesi sonucu çıkan çatışmada yaralanan bir kişinin Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi sürüyor.Diyarbakır-Bingöl karayolunun güvenliğini sağlayan jandarma ekiplerine yönelik gerçekleştirilen silahlı sadırı sonucu çıkan çatışmada yaralanan ve DÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Abdullah Akkalu (19), ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.DÜ Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, AA muhabirine, Abdullah Akkalu'nun ameliyatının başarılı geçtiğini, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü söyledi.Akkalu'nun genel durumunun iyi olduğunu ifade den Prof. Dr. Alan, hastanın bilincinin de açık olduğunu dile getirdi.Diyarbakır Valiliğince yapılan açıklamada ise dün gece 23.00 sıralarında 50 yaşlarındaki bir şahsın 15-20 kişilik bir grup tarafından ölü olarak Lice Devlet Hastanesine getirilerek ilgililere teslim edildiği bildirildi.Lice'de dün gece meydana gelen olaylarda 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kaydedilen açıklamada, konuyla ilgili başlatılan idari ve adli soruşturmanın sürdüğü belirtildi.Öte yandan dün gece hayatını kaybeden 50 yaşındaki Abdulbaki Akdemir''in cenazesi Lice ilçesine bağlı Hedik köyü mezarlığına defnedildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...