LGS sınavından çıkan çocuğun kahreden ölümü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
LGS sınavından çıkan çocuğun kahreden ölümü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ağrı'dan kahreden bir haber geldi, 14 yaşındaki Mustafa Özer, LGS sınavından çıktıktan sonra balık tutmak için Patnos Barajına gitti. Burada ayağı kayan talihsiz çocuk suya düşerek boğuldu.

Ağrı’da, balık tutmak için baraja giren 14 yaşındaki çocuk canından oldu. Patnos ilçesinde bulunan Yukarı Göçmez köyünde yaşayan 14 yaşındaki Mustafa Özer, LGS sınavından çıktıktan sora balık tutmak için Patnos Barajına gitti. Burada ayağı kayan Özer suya düştü. O sırada çevreden geçen ve talihsiz çocuğu uzaktan gören bir vatandaş onu kurtarmak için koştu, yetişemeyince de durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bölgede arama çalışması yapan AFAD ekiplerinin ardından Van İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği dalgıç polisleri su altından yaptıkları aramanın ardından küçük Mustafa'nın cansız bedenine ulaştı. Özer’in cenazesi Patnos Devlet Hastanesi'nde yapılan ön otopsinin ardından Ağrı Adli Tıp'a sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...