LCW çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
LCW çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

YAŞAM Haberleri

LCW (Lc Waikiki) Türkiye merkezli bir giyim markasıdır ve 1997 yılında İstanbul'da kurulduğu bilinir. O zamandan beri hızlı bir şekilde büyüyen şirket, bugün dünya genelinde 47 ülkede 1000'in üzerinde mağazaya sahiptir. Peki, LCW çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

LCW'nin başarısı özellikle uygun fiyatlı moda ve geniş ürün yelpazesi sunmasıyla ilgilidir. Kadın, erkek ve çocuk giyiminde her türden kıyafetler sunan marka, aynı zamanda ev tekstili, ayakkabı, aksesuarlar ve spor giyim gibi ürünleri de müşterilerine sunmaya devam eder.

Öte yandan LCW çalışma saatleri haricinde de sürdürülebilirlik konusunda önemli adımlar atmaya özen gösterir. Örneğin; bazı özel projeleri ile çevre dostu malzemeler kullanarak üretim yapmak, atık yönetimi, yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapmak ve toplumda sosyal sorumluluk projeleri yürütmek gibi faaliyetlerde bulunulduğu söylenebilir.

LCW çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

LCW ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDA?

LCW mağazaları yalnızca özel lokasyonlarda değil, ayrıca alışveriş merkezlerinin içerisinde de bulunur. Alışveriş merkezleri ise kendi bünyelerinde belirli saatler ile ilerlerler ve birçok avm, sabah 10.00 ile akşam 22.00 arasında açık olur. Ancak tek bir zaman aralığı yüm şubeler için yeterli sayılamaz. Dolayısıyla her şube için geçerli sabit bir LCW mesai saatleri dilimi yoktur da diyebiliriz. Yine de bütüne bakıldığında, ortalama bir yaklaşımla şu saat aralıklarını örnek alabiliriz:

  • Sabah Açılış: 09.00 veya 10.00
  • Akşam Kapanış: 22.00

LCW CUMARTESİ KAÇA KADAR AÇIK?

LCW (Lc Waikiki) mağazalarının çalışma saatleri, ülkeler ve mağazalar arasında değişebilir. Ancak genellikle Türkiye'deki LCW mağazaları haftanın her günü 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet verirler.

Öte yandan LCW cumartesi çalışma saatleri ise genellikle sabah saat 10:00' ile akşam 22.00 arasındadır. Görülüğü üzere hafta içi mesai programı ile hafta sonu arasında herhangi bir fark bulunmaz. Bu noktada dikkat edilmesi gereken tek nokta, mağazanın bulunduğu konum ve o konumun şartlarıdır.

LCW PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

Pazar günleri ise LCW mağazalarının açık olup olmadığı konusu, ülkelerin yasal düzenlemelerine göre değişebilir. Türkiye'de, mesai saatleriyle ilgili yasal düzenlemelerde pazar günleri kapalı olması gerektiği belirtilir. Bu nedenle, Türkiye'deki LCW mağazaları genellikle pazar günleri kapalıdır. Ancak bazı özel durumlarda (örneğin alışveriş festivali, kampanya gibi) mağazaların pazar günleri açık olabileceği de söz konusu olabilir. Bu tip durumlarda LCW Pazar çalışma saatleri ise genellikle hafta içi zaman dilimleri ile aynı şekilde seyreder.

LCW çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

LCW BAYRAMDA AÇIK MI?

Türkiye'de Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı süresince bayramın ilk gününe denk gelen günlerde tüm mağazalar kapalıdır. Ancak bayramın diğer günlerinde ve öncesinde mağazalar açık olabilir. Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi LCW'nin resmi internet sitesinden veya sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra özel lokasyonlarda ve alışveriş merkezlerinin içerisinde yer alan şubelerin bazı durumlarda açık olabilecekleri de gözlemlenmiştir. Bu tip durumlarda ise LCW bayramda çalışma saatleri genellikle sabah 10.00 ile akşam 21.00 veya 22.00 arasındadır.

LCW İletişim Bilgileri

LCW (Lc Waikiki) müşteri hizmetleriyle iletişim kurmak isteyenler için birçok farklı kanal sunar. Çünkü şirket, müşterilerinin sorularını ve şikayetlerini dinleyerek memnuniyet seviyesini arttırmayı hedefler. Ayrıca LCW'nin sosyal medya hesapları üzerinden de müşteri hizmetleriyle iletişim kurulabilir. Şirketin Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube hesapları müşteriler için aktiftir. LCW iletişim bilgileri ise şu şekildedir:

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...