Lavabo açıcısı bu hale getirdi

Lavabo açıcısı bu hale getirdi

YAŞAM Haberleri

Tıkanan lavaboyu açmak için satın aldıkları toz lavabo açıcısı bomba gibi patlayınca etrafa saçılan asitler genç kadının derisini yaktı.

Bolu'da, eşinin tıkanan lavaboyu açmak için kullandığı toz lavabo açıcının üzerine sıvı lavabo açıcı dökmesiyle birlikte etrafa sıçrayan kimyasal maddeler Gülseren Dinlemez'in (43) nbsp;vücudunu yaktı. Nevresim satışı yapan Selahattin Dinlemez (45), kendisine tarif edildiği gibi toz şeklindeki açıcının lavaboyu açmaması üzerine sıvı olanı da lavabo dökmesiyle birlikte duman oluştu. Sıçrayan kimyasal madde lavabonun kenarındaki masada oturan eşi Gülseren Dinlemez'in vücuduna issabet etti. Talihsiz kadının vücudunda yanıklar oluşurken, iş yerindeki nevresimler ve yer döşemesinde de delikler meydana geldi. Bir ay tedavi gören Dinlemez'in yanan bölgelerine ameliyatla vücudundan alınan doku parçaları dikildi. Dinlemez, satıcı firmaya dava açtı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...