Kuyudan çıkan dehşet! İkisini de delik deşik etmişler

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kuyudan çıkan dehşet! İkisini de delik deşik etmişler

YAŞAM Haberleri  / DHA

Afyonkarahisar'da Hüseyin Çuvadar ve Süleyman Yılmaz, birlikte alkol aldıkları 3 kişi tarafından öldürülüp, cesetleri su kuyusuna atıldı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltında.

Afyonkarahisar'a bağlı Şuhut ilçesi Kıntır mevkiinde Süleyman Yılmaz ve Hüseyin Çuvadar, A.T., F.Ç. ve Ş.G. isimli şahıslarla birlikte alkol aldı. Şahıslar arasında, alkol alırken henüz belirlenemeyen bir nedenden kavga çıktı.

ÖLDÜRÜP CESETLERİNİ SU KUYUSUNA ATTILAR

Kavga sırasında A.T., F.Ç. ve Ş.G., yanlarında getirdikleri tabancalarla Yılmaz ve Çuvadar'a ateş edip öldürdü, cesetlerini de su kuyusuna attı. Şüpheliler, kuyunun kapalı gibi görünmesi amacıyla da cesetlerin üzerine çok sayıda taş attı. Süleyman Yılmaz'a ait otomobili de ateşe veren 3 şüpheli, olay yerinden kaçtı.

YAKINLARI POLİSE HABER VERDİ, ŞÜPHELİLERDEN BİRİ İTİRAF ETTİ

Süleyman Yılmaz ve Hüseyin Çuvadar'ın eve dönmemesinden ve cep telefonlarının kapalı olmasından şüphelenen yakınları, durumu polise haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, Yılmaz ve Çuvadar'ın cep telefonu kayıtlarından en son görüştüğü kişilerin A.T., F.Ç. ve Ş.G. olduğunu belirledi. Polisin gözaltına aldığı şüphelilerden biri Yılmaz ve Çuvadar'ı öldürdüklerini itiraf etti.

Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda polis, besihane ve kuyuda inceleme yaptı. Besihane yakınlarında Süleyman Yılmaz'a ait otomobili kundaklanmış olarak bulan polis, kuyu yakınında da kan ve taze izlere rastlayınca, arama yapılması için AFAD ekiplerinden yardım istedi. AFAD ekiplerinin kuyuda yaptığı araştırmada Yılmaz ve Çuvadar'ın cesetlerine ulaşıldı.

VÜCUTLARINDA ÇOK SAYIDA KURŞUN İZİNE RASTLANDI

Kuyudan çıkarılan cesetler, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Yılmaz ve Çuvadar'ın vücutlarında çok sayıda kurşun yarası tespit edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...