Kütahya'da 12 işçi yemekten zehirlendi
Düzenleyen:
Ali Dirlik
YAŞAM Haberleri
Kütahya'da 12 işçi, yedikleri yemekten sonra rahatsızlanmaları üzerine gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.
Emet Bor İşletmesi’nin Hisarcık’ta taşeron şirkette çalışan 35 işçiye öğle yemeğinde şehriye çorbası, patlıcan musakka, peynirli makarna ve kadayıf tatlısı ikram edildi.
12 İŞÇİ HASTANELİK OLDU
Öğle yemeğini yiyen işçilerden 12’i akşam saatlerinde ve gece yarısından sonra mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi şikayetleriyle Hisarcık Devlet Hastanesi’ne başvurdu.
GIDA ZEHİRLENMESİ
Gıda zehirlenmesi geçirdiklerinden şüphelenilen ve serum tedavisi yapılan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, gıda zehirlenmesi ile ilgili soruşturma başlattı.