Kurban Bayramı’nda sağanak etkili oldu: Sokaklar dereye döndü, araçlar suya gömüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kurban Bayramı’nda sağanak etkili oldu: Sokaklar dereye döndü, araçlar suya gömüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’nın İnegöl içesinde şiddetli sağanak sonrası bazı mahallelerde sel meydana gelirken yola devrilen ağaçlar testereler kesildi. Bilecikte’de etkisini gösteren sağanak nedeniyle araçlar suya gömüldü.

İnegöl ilçesinde yarım saat süren sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yeniceköy Mahallesi'nde bazı sokaklarda sel meydana gelirken, Cerrah Mahallesi'nde ise bir ağaç yola devrildi. Vatandaşlar, yağışın ardından baltalar ve testerelerle ağacı parçalara ayırarak yolu trafiğe açtılar.

SOKAKLAR DEREYE DÖNDÜ

Öte yandan Bursa'nın Demirtaş, Saitabat ve Derekızık mahallelerinde de yağmur etkili oldu. Sokakların adeta dereye döndüğü mahallelerde araçlar güçlükle ilerleyebildi.

BİLECİK’TE DE SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Bilecik kent merkezinde öğleden sonra bastıran sağanak yağış sonrası birçok işyeri ve evi sular basarken, araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Başta Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi kavşağı, Çınarlar mevkii ve İstasyon Mahallesi Söğüt Kavşağında suların yarım metreyi bulması gözlerden kaçmadı. Bu mevkilerde araçlar adeta suya gömülürken, kent genelinde birçok işyeri ve ev de sular altında kaldı.

Kurban Bayramı’nda sağanak etkili oldu: Sokaklar dereye döndü, araçlar suya gömüldü

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...