Koyun sürüsüne çarpmamak için kaza yaptı, 9 yaralı

/ Kaynak: İHA
Koyun sürüsüne çarpmamak için kaza yaptı, 9 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da önüne çıkan koyun sürüsüne çarpmamak için aniden gren yapan araç duramayarak başka bir araca çarptı. Kazada 9 kişi yaralandı.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir sürücü koyun sürüsüne çarpmamak için frene basınca 9 kişi yaralandı. Harmancık Orhaneli Karayolunda meydana gelen kazada Bursa yönüne gitmekte olan Selahattin Dönmez yönetimindeki 16 N 0001 plakalı araç Eskidanışment köyü yakınlarında yola aniden çıkan koyun sürüsüne çarpmamak nbsp;için nbsp;frene basınca yine aynı yönde hareket eden Ahmet Turhan yönetimindeki 16 N 8140 plakalı araç duramayarak Dönmez'in kullandığı araca arkadan hızla çarptı. Olayda her iki araçta bulunan Raziye Sevinç, nbsp;Ahmet Atış, nbsp;Arife Arık, nbsp;Derya nbsp;Turhan Arpat , Safa Uras Arpat, nbsp;Mefaret Dönmez, nbsp;Fettah Satık, nbsp;Ahmet Turhan Selamettin Dönmez toplam 9 kişi yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ambulansıyla Orhaneli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.Yaralıların ilk müdahalesi yapıldıktan sonra 9 yaralıda taburcu edildi. Olayda küçükbaş hayvanlara hiçbir şey olmazken, her iki araçta da büyük maddi hasar meydana geldi.Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...