Köy imamından örnek davranış: Yolda mahsur kalan sürücülere çay dağıttı

Düzenleyen:
Köy imamından örnek davranış: Yolda mahsur kalan sürücülere çay dağıttı

YAŞAM Haberleri

Afyonkarahisar'ın bir köyünde imamlık yaptığı öğrenilen vatandaş, kar yağışı ve buzlanmadan dolayı araçları yolda kalan vatandaşlara çay ve bisküvi ikramında bulunarak takdir topladı.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Demirbel köyünde imamlık yapan Adem Eser isimli vatandaş, yaptığı hareketle gönülleri fethetti. Kar yağışı ve buzlanmadan dolayı araçları yolda kalan vatandaşların yanına giderek çay ve bisküvi ikramında bulunana Eser, kimi sürücülerin para teklifinde dahi bulunduğunu söyledi. 

Köy imamından örnek davranış: Yolda mahsur kalan sürücülere çay dağıttıSürücüler imam Adem Eser'in bu düşünceli tavrına hayran kaldı.

"ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUM"

Çay-Karaadilli karayolunda ekiplerin yol açma çalışmaları sürerken, köy imamı Adem Eser, mahsur kalan araçların içerisinde bekleyen sürücü ve yolculara kayıtsız kalamadı. Tırların ve araçların hep sırada olduğunu, aç susuz olduklarını düşündüğünü belirten Eser, "Termosa çayı koydum, bisküvi aldım, Allah rızası için yola çıktım, sıcak çay içsinler diye düşündüm." dedi.

Çoğu kişinin şaşırdığını dile getiren Eser, şöyle konuştu:

"Böyle bir şey beklemediklerini söyledi. Çok memnun oldular. Para teklif ettiler. Ben de 'para için değil, sadece Allah rızası için yapıyorum' dedim. Bir büyük termos çay dağıttım. Bitene kadar bütün araçları dolandım. Bütün çayı bitirdim."

Köy imamından örnek davranış: Yolda mahsur kalan sürücülere çay dağıttıİmam Adem Eser.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek de yolda mahsur kalanlarla telefon görüşmesi yaparak durumları hakkında bilgi aldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...