Kör olan gözü Türkiye’de açıldı

Kör olan gözü Türkiye’de açıldı

YAŞAM Haberleri

Yaklaşık 10 yıldır diyabet hastalığıyla mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde hastalığa bağlı ani görme kaybı yaşayan 46 yaşındaki KKTC vatandaşı İbrahim İğrek, uçuşların yasak olduğu Covid-19 salgını döneminde özel uçakla Türkiye’ye getirilerek tedavi edildi.

Sağlığına kavuşan İbrahim İğrek “Tüm dünyanın koronavirüs hastalığı ile uğraştığı bu zor süreçte insanların evden çıkmaları bile yasakken bana tedavi olma fırsatını sağladığı için Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Bugün gözümü kaybetmekten kurtuldum. Görüyorum, yaşıyorum. Ötesi yok” ifadelerini kullandı. Operasyonu gerçekleştiren Dr. Umut Güner de “Sol gözüne yapılan müdahalenin sonrasında hastanın görme düzeyi ertesi gün yüzde 60-70 seviyelerine çıktı, 1-2 ay içinde yüzde 90 seviyelerine çıkması öngörülüyor. Eğer geç kalınsaydı gözünü kaybedecekti.” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...