Konya'daki feci kaza karı kocayı ayırdı

Düzenleyen:
Konya'daki feci kaza karı kocayı ayırdı

YAŞAM Haberleri

Konya’nın Hadim ilçesinde meydana gelen kazada otomobil dereye uçtu. Kazada sürücü hayatını kaybetti, yanında bulunan karısı ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Konya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç dereye uçtu, kazada 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Mehmet Eser (56) idaresindeki 42 DHJ 62 plakalı otomobil seyir halindeyken Dedemli Mahallesi yol ayrımı yakınında kontrolden çıkarak dereye uçtu. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

KAZA KARI KOCAYI AYIRDI

Sürücü Mehmet Eser, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan sürücünün eşi ise itfaiye, ilçe jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak ambulansla Hadim Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayatını kaybeden Mehmet Eser’in ilçeye bağlı Dolhanlar Mahallesinde imam olarak görev yaptığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...