Konya'da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Konya'da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

Konya'da otomobilin ile motosiklet çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki sürücü de ağır yaralandı.

Kaza, saat 23.45 sıralarında merkez Karatay ilçesi Keçeciler Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 19 yaşındaki Muhammed Durucan, plakasız motosikleti ile sokak içerisinden Keçeciler Caddesi'ne çıktığı sırada 59 yaşındaki Mehmet Tatlısöz idaresindeki 42 CIF 32 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan hafif ticari araç, Adana Çevreyolu üzerinde başka bir otomobile çarptıktan sonra karşı şeride geçerek durabildi. Motosiklet sürücüsü Durucan ise motosikletinden fırlayarak ağır yaralandı. 
Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumları ağır olan her iki sürücüde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahelenin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Durucan'ın bir işyerinde bekçilik yapan babasını ziyaretten döndüğü öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...