‘Komutan silahı yanağıma dayadı’

Düzenleyen:
‘Komutan silahı yanağıma dayadı’

YAŞAM Haberleri

Bölücü terör örgütü Fetö’nün darbe girişimine tepki göstermek için bulunduğu Boğaziçi Köprüsü’nde darbeci askerlerin silahından çıkan kurşunla yaralanan 2 çocuk annesi Safiye Bayat, o anları anlattı.

Bayat, “Konuşmak için yanına gittiğim komutan beni tutarak ‘İşte sizi anneniz bu günler için doğurdu’ dedi. Ardından da silahını yanağıma doğrultup, havaya doğru ateş açtı. Ben bu bir vatan mücadelesi, orada yatan vatandaşlar benim kardeşim olabilir dedim. Oradakiler bana siper oldu. Başımın üstüne kapandı. Beni koruma altına aldılar. Ambulanslar hiç bir şekilde oraya yetişemedi. Zaten özel bir araçla hastaneye geldim. Allah bu darbe girişimini püskürtmemize vesile olan bütün halkımdan razı olsun. Allah’a çok şükür korkulacak bir durum yok. Herkese şunu söylüyorum hiçbir zalimin karşısında susmayın, boyun eğmeyin ve hiçbir zalime karşı durmaktan çekinmeyin. Ben çekinmedim’’ dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...