Kocaeli'de sağanak etkisi! Yolları su bastı, araçlar yollarda kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kocaeli'de sağanak etkisi! Yolları su bastı, araçlar yollarda kaldı
YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle altgeçitleri su bastı ve araçlar yollarda kaldı. Yağış Dilovası, Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinde günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Yurdun özellikle Marmara bölgesinde 1 hafta öncesine kadar etkili olan sağanak yağışlar yerini mevsim normallerinde olan sıcaklıklara bırakmıştı. BU sıcaklıkların ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklıkların tekrar düşeceğini ve yağışların tekrar geleceği yönünde uyarı yapıldı. Uyarının hemen ardından Kocaeli'de sağanak yağış yolları sele döndürdü.

Sağanak sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, alt geçitleri su bastı. Hava sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Kocaeli'de aniden bastıran sağanak, bazı ilçelerde etkili oldu. 

ALT GEÇİTLERİ SU BASTI, ARAÇLAR YOLLARDA KALDI

Özellikle Dilovası, Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinde sağanak dolayısıyla vatandaşlar zor anlar yaşadı. Günlük yaşamı olumsuz etkileyen yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, alt geçitleri su bastı. Bazı araçlar ise yolda kaldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...