KKTC'de 80 yeni korona vakası görüldü

Düzenleyen:
KKTC'de 80 yeni korona vakası görüldü

YAŞAM Haberleri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) korona virüs salgınında 69’u yerel olmak üzere toplam 80 yeni vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 2 bin 584’e ulaştı.

KKTC'de vaka sayısı artmaya devam ediyor. KKTC Sağlık Bakanı Ali Pilli yaptığı açıklamada, son 24 saatte yapılan test sayısının 6 bin 937 olduğunu duyurarak, 69’u yerel olmak üzere toplam 80 yeni vakanın tespit edildiğini aktardı. Bakan Pilli, 1 kişinin hava yolu ile ülkeye geldiğini, 10 kişinin ise daha önce tespit edilen vakalar ile temaslı olduğunu ve bu süre içinde gözetim altında bulunduklarını kaydetti. KKTC’de toplam vaka sayısı 2 bin 584’e ulaşırken, salgının başından bu yana Covid-19 nedeni ile 14 kişi ise hayatını kaybetti. Vakalardan 21’i başkent Lefkoşa, 49’u Girne, 5’i Gazimağusa, 4’ü Güzelyurt Bölgesi'de tespit edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...