Kızını rahatsız etti diye eski damadını vurdu

Düzenleyen:
Kızını rahatsız etti diye eski damadını vurdu

YAŞAM Haberleri

Şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşanan kadın, eşi tarafından boşanmanın ardında da rahatsız edilmeye başlandı. Bu duruma daha fazla dayanamayan baba, eski damadına silahla saldırıp vurdu.

Denizli'de meydana gelen olayda, Yaklaşık 3 yıl önce eşinden şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı öğrenilen 3 çocuk annesi Nazlı Ö. aile evine dönerek baba Ayhan Ö. ile yaşamaya başladı. Nazlı Ö., boşanma sonrası da eski eşi Nuri A. tarafından rahatsız edilmeye devam edildi. 

TÜFEKLE VURDU
Mahkeme ve aile konuları bahaneleriyle Nuri A. tarafından tacizlerin sürmesi üzerine Nazlı Ö.'nün babası Ayhan Ö., eski damadıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetinin artıp kavgaya dönüşmesiyle Ayhan Ö., eski damadını tüfekle vurup yaraladı. Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Nuri A., müdahale altına alındu. Olayla ilgili inceleme sürerken, Ayhan Ö.'nün gözaltına alındığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...